“Tedd le a kibaszott telefonod, az autódban vagy!” Ez a mondat okozta a népnevelő motoros vesztét. Tökéletesen emberi, tökéletesen érthetetlen baleset. Tipikus példa arra, amikor egy aprósággal rossz irányba indulnak a dolgok, és nincs megállás a lejtőn. 

Mert normál esetben egy motoros megáll a pirosnál, és ha látja, hogy az autóban ülő a telefonjával babrál, vállat von, és továbbindul. Nem szól be, nem bújik házmester-szerepbe. Emberünk viszont nem állta meg, nehéz napja volt, feltartotta a többi szemét autós, itt volt az idő végre konfrontációval enyhíteni a feszültséget.
Csakhogy az E92-es BMW kabrió vezetője sem keresztényi erkölcsök mentén kezelte a helyzetet. Fellökte az előtte imbolygó motorost, aki átmeneti emlékezetkiesést, csonttörést, bokarepedést szenvedett. 
Nem mellesleg most gyűjtést szervez a magasra rúgó kórházi számlák kiegyenlítésére, ahol még bővebben írja le az esetet, és állítja, hogy csak lassítva várta (a sáv közepén), hogy az agresszív autós megelőzze. 
Nem akarom védeni, felmenteni az autóst, ezért az aljas lökésért hatóság előtt kell felelnie, de amikor valaki úgy ül fel a motorra, hogy minden autós ellenség, és leírásában “cagers” (ketreclakók) jelzővel illeti mindet, akkor előbb-utóbb párjára akad, és kórházban köt ki.