A balhé azért robban ki, mert a fehér pickup vezetője bőven átlépi a felezővonalat és majdnem elsodorja a motorost, aki bizony nem hagyja annyiban a dolgot. Aztán hirtelen megjelenik egy másik férfi, aki nem kérdez, cselekszik. “Mint a kopó, ha vérszagot érez…”Másnap is összefut a kis csapat, ekkor elegánsan repül egy sörösüveg a motorosok felé. Gyanítom, nem véletlenül van ennél a pontnál elvágva a felvétel.

Ez a történet nem véletlenül generál minden fórumon több száz kommentet, ahol felbukkan. Mert nehéz dönteni, ki nyerje a “nap igazságosztó bunkója” címet. 

A történet motorosok által ismertetett szelete egyértelmű, ők csak poroszkáltak, erre jött egy idióta vidéki család, és gyilkos indulattal támadt rájuk. Csakhogy az a gyilkos indulat nem volt alaptalan: már privát a felvétel, de ugyanez a motoros srác feltöltött egy videót, ahol 174 mérföldes tempóval (280 km/óra) csapat ugyanezen a környéken. 

Olyat csinál a motoros az autóssal, hogy nekünk fáj 1
Ha az utcán játszó gyerekek mellett ekkora sebességgel zúg el valaki, akkor valahol érthető a motiváció. Ettől függetlenül a lehető legrosszabb megoldás egy gázolási kísérlet, így végleg elmérgesedett a helyzet, amiből már senki sem fog jól kijönni.