Ami ezután történt, tökéletes vitaindító. A sárga pólót viselő, nyugdíjas korú férfi nem teketóriázott, egy mozdulattal megpróbálta kitépni a srácot az autóból, majd miután ez nem sikerült, elvette a slusszkulcsot. 

Eközben a srác pániktól remegő kiáltásokkal adott hangot nemtetszésének, és a rendőrség kihívásával fenyegetőzött. Akik természetesen ki is érkeztek. 
A történet legfontosabb része, amit már nem rögzített a kamera. Végül lenyugodva megbeszélték az esetet, a srácnak volt biztosítása, lepapírozták az ügyet, és mindenki élte tovább az életét, a rángatásra pedig fátylat borítottak. 
Tehát lehet így is, és ez a lényeg. Bármilyen nehéz is, ha baj van, ne hallgassunk a pánik szavára, menekülni, sunyi módon meglépni a legrosszabb döntés. Csak rosszabb lesz, főleg ha a bosszúra szomjazó áldozat a nyomunkba ered. Másik oldalról az önbíráskodás sem célravezető, a rendőrség sehol sem nézi jó szemmel, ha saját kezünkbe vesszük egy ilyen ügy irányítását, a felvételen szereplő idős úr figyelmeztetéssel megúszta.