Nem egészen nyolcmillió forintnak megfelelő összegért a tiéd lehet ez a Murcielago, ami még akkor is jó üzletnek hangzik, ha aztán további komoly pénzekért még el kell juttatnod New York államból Magyarországra.
A biznisz persze túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, és nem is az: amit itt látsz, az az ezernyi otthoni átépítés közül a jobbak közé tartozik, nem utolsó sorban azért, mert a mélyben egy Camaro Z28 mechanikája szunnyad, 275 lóerős, 5,7 literes V8-as blokkal – hát igen, akkoriban még máshogy értelmezték a fajlagos teljesítmény fogalmát a tengerentúlon. 
Camaroghini: olasz nagyvad jenki szívvel 2
A most húszéves Chevyben alig 125 ezer kilométer van, az átépítés óta a kocsit garázsban tartotta gazdája, és csak hétvégéken vette elő. Vadonatúj futómű- és fékkomponensek, xenon fényszórók, elöl 18, hátul 19 colos kerekek javítják az értékét. Az ajtók felfelé nyílnak, ahogy kell (), és mivel kilincs nincs, a távirányítóról oldható a retesz: egy gombnyomás, és felpattan az ajtó.
Az utastér… nos, az utastérről nem szeretnénk beszélni. 
Camaroghini: olasz nagyvad jenki szívvel 3
Ha valaki megveszi, jól teszi, ha húz a fejére egy középkori lovagi sisakot, amelyből csak egy szűk résen át láthat ki; a rikító piros kárpit, a habbal kövérített felületek, a Batman-kormány… mint mondtuk, erről nem szeretnénk beszélni. 
Másfelől viszont az eladó felajánlotta, hogy hajlandó tetszőleges matt, metál vagy króm fóliával körbehúzni a kocsit: meg kell kérni, hogy fóliázza le az ablakokat, így legalább kívülről zavartalan az illúzió.
Nem volt eleged? Oké, akkor nézz további átépítéseket: 

Camaroghini: olasz nagyvad jenki szívvel 4

A majdnem korrekt

Camaroghini: olasz nagyvad jenki szívvel 5

Az ostobán megbukott

Camaroghini: olasz nagyvad jenki szívvel 6

A siralmasan pocsék

Camaroghini: olasz nagyvad jenki szívvel 7

A megdöbbentően tökéletes
…és végül a legdurvább – kitalálod, miből készült ez a Bugatti?

Camaroghini: olasz nagyvad jenki szívvel 8