Rengeteg hasonló felvételt láthattunk már: vasrudakkal, csákánnyal, esetleg cipősarokkal tesznek kárt férjük szeretett autójában a megcsalt asszonyok. 
Ez esetben azonban a mély düh egészen felkavaró megnyilvánulásáról van szó: egy kínai asszony két kezével bontotta ki az autó ablakait a helyéről. Többször felpuhítja ugyan az üveget egy kővel, bár ahogy elnézzük, ezt akár a puszta öklével is képes lett volna véghezvinni.
Jól látható, hogy csurom vér a két tenyere, ő azonban tudomást sem vesz a nyilvánvaló fájdalmakról, fényesen demonstrálva az adrenalin élettani hatását. 
A legmegdöbbentőbb mégis az, hogy a dühkitörést az utastérben üldögélve szemléli végig a férj, bár amekkora pofont a végén kap, lehet, hogy mi is inkább meghúztuk volna magunkat; esetleg hátrakúszunk a csomagtartóba, és magunkra zárjuk azt.

15 éves tanítványait rontotta meg a zenetanár – istenítették a lányok.

Bizony, a nő egy két lábon járó mentőeszköz, bár azt nem demonstrálta, hogy a biztonsági öv vágásában, illetve az ásványvíz nyitásában mennyire remekel…
Ha pedig tényleg baj van, és minden másodperc számít, alighanem kiegyeznénk ezzel a szintidővel:
Vannak, akik a szélvédőt bontják le, mások az ajtókárpitot, és olykor ilyen kincseket találnak mögötte… A történetért kattints a képre!

Puszta kézzel verte szét hűtlen férje kocsiját 1