Nincs dühítőbb látvány, amikor autónkat mozgásképtelenné bilincselve találjuk. Ezek az emberek nem nyugodtak bele a bénító helyzetbe, és spontán dühvel reagáltak.
Kezdjük inkább ott, mennyire szemét dolog az eljárás. Ha van egy autód, és tilosban jársz, a közteres, rendőr, parkolóőr lefülelve csomagot hagy, a hatóság megtalál, fizetsz, leülöd, küzdesz, fellebbezel, de lerázni az ügyet magadról nem fogod. Erre kell egy plusz kör? Igen, szinte világszerte mindenhol. 
Csakhogy vannak akik nem a  telefon után nyúlnak, és nem mennek bele készségesen az eljárásba. Inkább pánikba esett, űzött vadként reagálnak. 
A Nissan Micra sofőrje nem törődik a kárral, biztos sürgős dolga van, egy percig sem tud várni az indulással.
Ezen a felvételen bizonyít a városi terepjáró. A BMW X5-öst nem állítja meg holmi olcsó kerékbilincs. 
Valamennyi közül ez a leglátványosabb. Valahol Afrikában történhetett, de nem vagyunk benne biztosak, mindenesetre a hatóság reakciójából erre lehet következtetni. A Toyota pickup tulajdonosa nem sokat teketóriázott, beröffentette a kétkezes flexet és levágta a bilincset. 
De nem csak Afrikában fordul elő ilyesmi, Angliában is akad aki saját kézbe veszi az ügyet.
 
Végül egy ősi alapmű. A Mercedes W123 sofőrje kiütéses győzelmet arat a kerékbilincs felett, susogós tréningruhában, mindent elsöprő, pokoli elégedetlenségből erőt merítve.