Látványos, filmeket megszégyenítően brutális balesetet hozott a jeges út és a gyorshajtás kombinációja az oroszországi Szocsiban. 
A Range Rover Evoque sofőrje fittyet hányt a rossz időjárási körülményekre, és nagy sebességgel hajtott ki egy alagútból, a hókásán azonban elvesztette a jármű feletti uralmat, és lerepült a felüljáróról.
Kisebb csodával ér fel, hogy a vezető túlélte a 20 méteres zuhanást, főleg, ha alaposan megnézzük a ripityára tört autóról készült képeket. Érdemes megnézni a második videót, mert itt látszik igazán, honnan esett le az autó.
Sokkoló reklám ez a szabadidőautók gyártóinak, és főleg a Range Rovernek, a felvételt látva még több biztonságra vágyó gazdag vásárlót csábít majd a masszív konstrukció.
20 méteres halálugrást élt túl egy autós 3
A balesetben totálkárosra törő kivitelt 2011-ben veséztük ki alaposabban: “Ahol az ölebnek Dolce&Gabbana ridikül a kutyaól, ott megfér ez a benzines terepkupé is a garázsban. A Land Rover trükkjei hamar kimerülnek, és a szájukat tátó irigykedők nem jelentenek elégtételt. 
Vicces volt árokba parkolni a ház előtt, mutogatni mindenkinek a sok elektromos kütyüt, mégsem alakult ki bennem ellenállhatatlan birtoklási kényszer. Mint egy méregdrága eszkortlány. Okos, gyönyörű, kielégíti zsigeri vágyainkat, de nem akarunk mellette kelni minden reggel.” – a teljes cikk ezen a linken érhető el.
20 méteres halálugrást élt túl egy autós 4