Amikor egy autós agyát elborítja a lila köd, és káromkodva próbál minket kioktatni, szinte lehetetlen megállni, hogy belemenjünk a játékba. Nehéz, hiszen minden porcikánk kívánja, hogy védjük saját igazunkat, de jobb ha nyugodtak maradunk, és mindent beismerve bocsánatot kérünk. 
Ezt a taktikát alkalmazta a videón látható autós, tökéletesen. Az őrjöngő barom muníciója szép lassan elfogyott, és miután kiüvöltözte magát, a győzelem tudatában vonult vissza.
Pedig kitartóan osztotta az észt: “Ha nem látsz, ne vezess…én kilencvennel mentem mögötted, te nullával…talán nézhetnéd a kib@ott visszapillantó tükröt, vagy használhatnád a szemed…szép a napszemcsid, receptre van?…amikor seggfej módra vezetsz a gyerekeddel hátul, magadat veszélyezteted, nem engem, amikor hátulról beléd megyek…oké, oké, és nem kell seggfejnek lenned.” – körülbelül ez a lényeg, emberünk állta a sarat, és tényleg ez volt a legjobb megoldás. Ha kiszáll, és képen törli a szájkaratézó srácot, ő veszít többet, ha belemegy a vitába, és még percekig ott üvölt az ügyeletes barom, ő veszít többet. 
Az eset Kanadában történt, kiváltó oka az volt, hogy a videót készítő KIA sofőrje lassan haladt, és a dupla záróvonalon nehezen tudta megelőzni őt a dühös Hondás.