Könnyfakasztó látvány ez a trélernyi új, törött BMW M3-as 2 Ahogy azt már a hollywoodi szuperprodukcióktól megszoktuk, a Mission Impossible 5 is elképesztő költségvetéssel készült. A repkedő dollármilliók között az is belefért, hogy rengeteg BMW M3-ast törjenek össze. Nem is akarjuk tudni, pontosan mennyit, szívszorító látvány! 
Könnyfakasztó látvány ez a trélernyi új, törött BMW M3-as 3
Persze a film kedvéért használhatnának olcsóbb verziókból épített kamu M3-asokat is, de a felvételeket és a képeket elnézve szó sincs erről, ezek szinte biztosan valódi F80-as sportkocsik. Aki bírta a képeket, az indítsa el a videót is, ahol hosszú lépcsősoron csapat le a bajor géppel egy kaszkadőr. 
A legvadabb hármast mi is próbáltuk: “Az új M 13 másodpercet ver köridőben az elődre a 20 kilométeres Nordschleifén, száraz körülmények között még könnyebb vele száguldani, könnyebb, modernebb, és sokkal kevesebb üzemanyaggal is beéri, ha nem ütjük nagyon. Egyvalami hiányzik talán a tökéleteshez, ez pedig egy dögös motorhang: mert hiába minden trükk, azt bizony nem sikerült leutánozni…” Részletes teszt itt.