A felvételen látható Alfa Romeo 146 tulajdonosa a legrosszabb módszerrel bizonyította, hogy eladó kocsija megfutja a 200 km/órát. 

Nem erőtlen az 1,6 literes Twinspark motorral szerelt, kilencvenes években gyártott típus, ha épp minden rendben van, és hiánytalanul rendelkezésre áll mind a 120 lóerő. De hogy bizonyítható mindez egy eladó autó esetén? Mérés fékpadon? Az túl tudományos, macerás, kevésbé látványos! Autópályán tolni padlógázzal, tiltásig? Sokkal jobb! Gondolhatta az eladó, és kamerát ragadott. 

Ezzel pedig szép sorban megszegte a jaszkarizóknak szóló, gyorshajtással kapcsolatos intések minden pontját. Amik valahogy így szólnak: 
1. Ne hajts gyorsan!
2. Ha gyorsan hajtasz, ne verd nagy dobra!
3. Ha nagy dobra vered, legalább kamuzd be, hogy Németországban történt az eset.
Emberünk mindhárom ponton elbukott, mert a videón jól láthatóan villan be a Hajdúböszörmény tábla, és mi egy ilyen német településről sem tudunk, ezért kizárásos alapon csak az M3-as autópályáról lehet szó. Vagy egy párhuzamos dimenzióról. A mutatvány nem mellesleg 90 000 forintba, és a jogosítványhoz csapott hat büntetőpontba kerülne, ha a megfelelő hatóság készíti a felvételt.

Olvasta, hogy egy osztrák autóversenyző a kétfejű birodalmi sassal a sapkáján Magyarországért versenyez?