Fékevesztett őrült, vagy csak egy dühös apa? Mindkét állítás igaz lehet ebben a videóban, de az ablakot betörni tényleg felesleges volt.

A következő felvétel csak negyed perces, mégis komplex üzenetet hordoz, és megérdemel némi elemzést. Először is, nem ismerjük az előzményeket. A dühös férfi szerint a Volkswagen Golf GTI sofőrje idióta módjára közlekedett, és veszélyeztette őt, valamint az autójában ülő gyermekét. Amikor kiabálva elmondta véleményét, és egy cinikus: “Ennyi?” volt a válasz, akkor elborult az agya, és bezúzta az oldalablakot. 
Lehet, hogy a felvételt rögzítő sofőr tényleg görény volt. Ebben az esetben érthető a felháborodás. Viszont lehet, hogy a dühöngő apa képtelen önkontrollra, és bolhából elefántot csinálva rendezett jelenetet. 
Sőt, egyesek szerint az egész videó kamu, és csak kattintásvadász célokat szolgál, mert ilyen könnyen lehetetlen betörni az autókba épített üveget. Ezzel az állítással szemben áll, hogy lehúzott ablak kapta az ütést, így tényleg több esély van a törésre. 
Kinek volt igaza? Fékevesztett indulat, vagy a cinizmusra érkező, érthető reakció volt az ablaktörés, kinek mi a véleménye?