Elképesztő, hogy mikre nem bukkan az ember, ha a népszerű hazai használt autós weboldalt alaposan átböngészi. Ezúttal egy gyönyörű Mercedes-Benz S 600 L-be botlottunk bele, ami állítólag a hétszeres F1-világbajnok, Michael Schumacher tulajdonában volt egykor.
A 18 éves S600 árát az állítólag okmányokkal is bizonyítható tény jól fel is verte, durván 7-8 millióval kér többet az eladó, mint amennyit valójában ér a bálna. Azt hozzá kell tenni, hogy a képek alapján valóban patent állapotban van az autó, és a kilométer-számlálója is csupán 45 000-et mutat. Bár ez manapság már nem mérvadó…
Magyarországon árulják Schumacher autóját 1
Magyarországon árulják Schumacher autóját 2

Magyarországon árulják Schumacher autóját

Magyarországon árulják Schumacher autóját

Magyarországon árulják Schumacher autóját 6
Magyarországon árulják Schumacher autóját 7
Magyarországon árulják Schumacher autóját 8
Fotó megosztása:
Magyarországon árulják Schumacher autóját 9
“Az autó egyedülálló, ugyanis Michael Schumacher tulajdona, családi autója volt, okirattal igazoltan. Gyönyörű, újszerű állapotban igényes vevőnek, gyűjtőnek eladó. Kérem csak komoly érdeklődők keressenek!” – ezzel a leírással csábít vásárlásra a hirdetés.
Magyarországon árulják Schumacher autóját 10

Magyarországon árulják Schumacher autóját 11
Egyes források szerint Schumacher 1997-ben vásárolta a 394 lóerős 600-as Mercedest, ami családi autóként funkcionált, 2001-ben pedig kénytelen volt megválni tőle, mivel a Ferrarinál versenyzett és kötötték a szponzori szerződések. Egy svájci kereskedésnek adta el az autót, ami most hazánkban keres új gazdát. Ha hinni lehet a hirdetés feladójának.
Ha igaz a történet, ha nem, a bajnokon ez már  nem sokat segít. Schumi legutóbbi állapotjelentését az alábbi képre kattintva olvashatod.

Magyarországon árulják Schumacher autóját 12