“18 évesen jártam oktatásra, de végül nem tettem le a vizsgát” – mondta el német lapoknak a Borussia Dortmund labdarúgója. “A mai napig nem értem, miért döntöttem úgy, hogy ettől függetlenül autóba ülök.”


Nem csak beleült, de ment is, méghozzá gyorsan: az elmúlt években ötször is megbírságolták gyorshajtásért, de a hatóságoknak csak most tűnt fel , hogy nincs jogosítványa a fiatal sportolónak.

A kirótt 540 000 eurós (162 millió Ft) bírság túlzásnak tűnhet, de a 25 éves középpályás gyorsan letudhatja: egy évben négymillió eurót (1,2 milliárd Ft) kap klubjától, így ha pár hónapig kissé beljebb húzza a nadrágszíjat, már le is rendezte az ügyet.
A bírság mellett Reust eltiltották a a vezetéstől, de sebaj: nők tucatjai jelentkeztek, hogy ők szívesen, bárhová elviszik autóval a jóképű focistát. 
A sofőr-aspiránsok között van Jordan Carver német fotómodell is. A hatalmas kebleiről és nádszál-derekáról ismert szépség viszont feltételhez kötötte a dolgot: Reusnak viszonoznia kellene romantikus érzéseit, vagy ha ez nem megy, átigazolni a Bayern Münchenbe – Carver szerint mindkettő egyformán nagyszerű dolog volna.

Veszélyesek a női mellek, Oroszországban több int 500 ütközést okozott egy a női bájakra alapuló reklám. Kattints a képre és olvasd el a Vezess.hu erről szóló hírét vagy kattints az alsó képre Jordan Carver fotóiért!

Óriásmellű modell is segítene a 162 millióra bírságolt focistának 1

Jordan Carver: