Télen az autós legnagyobb ellensége (a csúszós utak mellett) a hideg, egészen pontosan az a fajta csontig hatoló, fagyos levegő, ami reggelente az autóban fogad minket, ha nincs időnk 10-15 perccel indulás előtt beröffenteni a verdát. Ilyenkor egy örökkévalóságnak tűnik, míg a kellemes meleg szétárad az utastérben, vagy míg leolvadnak a szélvédők. Különösen idősebb, dízelüzemű autóknál igazi kínszenvedés mire meleg levegő kezd szivárogni a levegőbeömlőkből.
A videón látható Suzuki Swift tulajdonosa valószínűleg nap mint nap átélte ezt a problémát, és úgy döntött, saját kezébe veszi a dolgot, nem hagyja, hogy a kellemtelen hideg még rosszabbá tegye az egyébként is gyűlöletes reggeli munkába indulást. 
Arra is talált megoldást, ha netán sebességben hagyná az autót, az még véletlenül se induljon be, mikor a meleg szobából nyomja meg a startot.
Ha megtetszett az ötlet, és úgy döntöttél, Te is megvalósítod (esetleg már rég készen van a rendszer), ne habozz dobni nekünk néhány képet vagy videót. Szívesen megosztjuk azokat is. – auto@centralmediacsoport.hu