Harminckilenc darab Bentley és Rolls-Royce mellé rendelte meg eddigi legelegánsabb és leginkább lenyűgöző autóját a nagy-britanniai A.W. Lymn családi temetkezési vállalkozás. 

Az első generációs Phantom modellen alapuló autót ugyanaz az olasz műhely építette át, amelyik két és fél éve már sokkolta a világot egy Phantom alapú koporsószállítóval. A Biemme Special Cars sötét és világos ezüst fényezését kézzel festett dekorvonalak teszik végtelenül stílusossá. Ez nem szokványos a temetkezési világban: a megrendelő a hetvenes években szakított a fekete limuzinokkal, áttérve a fekete-ezüst fényezésre, majd a nyolcvanas évek óta kizárólag ezüst színű autókat használnak.
Stílusos távozás: Rolls-Royce halottas kocsi 2
A beltérben ettől függetlenül az alkalomhoz illő fekete dominál, a bőrkárpitoktól a zongoralakk díszítőbetéteken át a szőnyegekig. A megvilágított hátsó traktus polírozott rozsdamentes acélból és kristályüvegből készült, a hátsó ajtót ugyanúgy motor mozgatja, mint a padlót. A segédek oldalról is megközelíthetik a koporsót, a hátrafelé nyíló (a szakzsargonban ‘öngyilkosnak’ becézett) hátsó oldalajtókon keresztül. 
Az autó saját hangosítással rendelkezik, beépített mikrofonja és hangszórói segítségével bárhol alkalmas a szertartás teljes körű lebonyolítására. Az alacsony padlónak és az extra magas tetőnek köszönhetően bármekkora koporsó elfér az autóban, koszorúval együtt. 
Stílusos távozás: Rolls-Royce halottas kocsi 3
A temetkezési vállalkozók értelemszerűen nem beszélnek arról, hogy mennyit fizettek az autóért; annak eredeti, demonstrációs modellje mindenesetre mintegy félmillió euróba, akkori áron közel 150 millió forintba került.
A cég régebbi generációs Rolls-Royce-ait az alábbi videóban tekintheted meg, a legelső képkockák után tekerj előre 4 perc 25 másodpercig. Érdemes egy pillantást vetni a cégtulajdonos asztalát díszítő, hatalmas Emily-szoborra… 
A videón látható Rolls-Royce Silver Mist halottas kocsik továbbra is szolgálatban vannak; ezek bérleti díja (két és fél órára, egyenruhás sofőrrel együtt) ugyanúgy 750 font, azaz 300 000 Ft, mint a vadonatúj Phantom halottas kocsié. Minden további félóra húszezer. 
A megrendelők egyébként az alábbi flottából válogathatnak, bár a fő képeken látható Phantom flotta vélhetően hamar kiszorítja az A.W. Lynn kínálatából a régi modelleket.
Rolls-Royce Mirage

Rolls-Royce Mirage

Rolls-Royce Silver Mist

Rolls-Royce Silver Mist

Rolls-Royce Phantom VI

Rolls-Royce Phantom VI

Rolls-Royce 25/30

Rolls-Royce 25/30

Nem csak Rolls-Royce vihet utolsó utadra:
Bentley Birkin

Bentley Birkin

VIktoriánus kézikocsi, falusi temetéshez

VIktoriánus kézikocsi, falusi temetéshez

Az alábbi járművek egyedi darabok, bérleti díjuk egytől egyig magasabb, mint a  vadonatúj Phantomé.
Londoni taxi

Londoni taxi

Land Rover Defender

Land Rover Defender

Ford Pilot

Ford Pilot

Morris Minor

Morris Minor

Volkswagen Camper

Volkswagen Camper

Leyland Beaver

Leyland Beaver

És persze a motorosokra is gondoltak:
Suzuki Hayabusa

Suzuki Hayabusa

Harley-Davidson

Harley-Davidson

Triumph

Triumph