Tavaly készítette el az első babakocsiját az Aston Martin, ami 400 ezer forintnak megfelelő angol fontba került, 800 darabot gyártottak belőle, amit pár hónap alatt el is kapkodtak. A James Bond-filmek “autóellátója” az előző modell sikerén felbuzdulva elkészítette az új modellt, hogy a legkisebb 007-es ügynökök is érezzék a törődést.
Az új generáció 600 darabos szériában készül, az ára pedig 3000 font lesz, ami átszámítva közel 1,2 millió forint. Ezért az összegért kapunk légrugós felfüggesztést, az Aston Martin One-77-ről mintázott felniket, báránybunda üléshuzatot, Alcantara tetőbevonatot és egy jól látható Aston Martin emblémát. Az extravagáns bébiverdát a Silver Cross céggel karöltve készíti a brit autógyártó, csakúgy, mint az első modellt.  
Ennyiért már autót lehet venni, nem babakocsit! 3
Kíváncsi lennék, hogy van-e olyan magas ár, amiért mát a hipergazadgoknak sem éri meg, de valószínűleg nincs, és ez a limitált szériának köszönhető első sorban. Ha dupla ennyibe kerülne akkor is lenne vevő mind a 600 darabra. Mi, egyszerű földi halandók pedig inkább vennénk 1,2 millából olyan használt autót, ami megszólal.
Ennyiért már autót lehet venni, nem babakocsit! 4
Ennyiért már autót lehet venni, nem babakocsit! 5