Motoros témákban kevésbé vagyok jártas, de ha belebotlok egy érdekes anyagba, akkor az tuti, hogy feldolgozzuk itt a vezess.hu oldalán.
Nincs ez másként ezúttal sem, amit a Red Bull Romaniacs hardcore enduro versenyen művelnek a srácok az keményebb, mint a vídia. Gumiabroncsok, rozsdás felnik, fatuskók, gyökerek és hullámvasúthoz hasonló rámpák, hogy csak néhányt említsek a leküzdésre váró akadályokból. 

Idén már 11. alkalommal rendezték meg a világ egyik legnehezebb enduro versenyét, ami a Red Bull Romaniacs nevet viseli, és épp múlt szombaton ért véget (július 19-én). Öt napon keresztül feszültek egymásnak és a stopperórának a versenyzők, különböző terepviszonyokkal megküzdve. A motorosok a romániai Nagyszebenből indultak, hogy a Kárpátokon keresztül Petrozsényig motorozzanak, majd vissza a kiindulási ponthoz.

A 2014-es futam királykategóriáját, a Gold Single-t a brit Johnny Walker nyerte, akit a prológon készült videókon is láthattok. Másodikként végzett a brit Graham Jarvis, aki már négyszer megnyerte a versenyt. Bronzérmes lett a dél-afrikai Wade Young, ami elég nagy meglepetés – a 18 éves motoros idén második alkalommal vett részt ezen a versenyen, hard enduróval pedig csak két éve kezdett komolyabban foglalkozni.
Végül egy szuperlassított összefoglaló