Nemrég olyan híresztelés kapott szárnyra, hogy a mai napon (2014. április 22-én) megjelenik egy új Gymkhana-videó, ezért a Hoonigan Racing Division részéről Ken Block személyesen kommentálta ezeket a híreket. Block elmondta, hogy a Footkhana nevű projekt valójában nem a Gymkhana hetedik része, hanem egy, a Castrol közreműködésével készült önálló videó, ami egyesíti a Föld legnépszerűbb sportját, a labdarúgást a világ egyik legnépszerűbb autós videósorozatával.
Ken Block lebukott, nem csak driftelni tud 1
Ken Block lebukott, nem csak driftelni tud 2

Ken Block lebukott, nem csak driftelni tud

Ken Block lebukott, nem csak driftelni tud

Ken Block lebukott, nem csak driftelni tud 7
Ken Block lebukott, nem csak driftelni tud 8
Ken Block lebukott, nem csak driftelni tud 9
Ken Block lebukott, nem csak driftelni tud 10
Fotó megosztása:
Ken Block lebukott, nem csak driftelni tud 11
Ebben a videóban a drifter fenegyerek partnere az FC Barcelona egyik sztárja Neymar Jr. (Neymar da Silva Santos Júnior), aki tökéletes társnak bizonyult abban, hogy összemérjék az emberi láb és az autó focitudását.
“A világ egyik legjobb csatárával, Mr. Neymarral dolgoztunk együtt, úgyhogy nagyon oda kellett tennem magam. De vállaltam a kihívást, és néhányszor sikerült egészen pontosan eltalálnom az autóval a labdát, úgyhogy gólok is születtek. Számomra ez nagyon szórakoztató és újszerű élmény volt. Biztos vagyok benne, hogy a rajongók is élvezni fogják.” – nyilatkozta Ken Block a napokban
Ken Block lebukott, nem csak driftelni tud 12
Végül pedig ilyen mikor tényleg bele is rúg a labdába Ken Block. Elég esetlen a mozdulat, jobban áll neki a Ford Fiesta ST RX43.