Három autó megáll a parkolóban, a sofőrök kiszállnak, bezárják az autót és akváriummá változik a járművek utastere, legalábbis a videó leírásában nagyjából ez szerepel. Mindez miért? Csupán mert Dubajban ez most a menő. 
A legtöbb olyan rendszerhez, amellyel az autók ablakán képet lehet megjeleníteni, különleges fóliát vagy papírlapokat illesztenek az üvegfelületre. Amíg azonban ezek fent vannak, az ablak nem átlátszó, azaz nem lehet kilátni az autóból. Mivel a képeken egyértelműen látható egy fényesebb folt, nyilvánvalóan itt is vetítésről van szó, a projektor vélhetően felfelé vetít, és a tető alatt elhelyezett halszemoptika szórja a képet a szélvédőkre.
Az is bizonyos, hogy az ablakok belső fele mattított kivitelű, csakhogy a videó leírása úgy szól: megállnak az autók, kiszállnak a vezetők, és elindul a film – tehát a sofőröknek nem kellett külön előkészíteniük a vetítést fóliákkal vagy papírlapokkal. 
Végül itt egy hasonló videó, amin agyalni nem igazán érdemes, hiszen ahol Bugatti Veyronnal járnak a rendőrök, ott bármi megtörténhet. 
Egyes források szerint ez egy újfajta, áttetsző LCD technológia lehet, azonban ha valaki tudja pontosan, miről is van szó, ne tartsa magában, írja meg kommentben egész nyugodtan!