Tegnap, vasárnap hajnalban a forgalommal szemben hajtott fel az I275-ös számú autópályára egy terepjáró Floridában. A két és fél tonnás Ford Expedition 160 km/órás sebességgel száguldott a sötétben, a belső sávban, ahol rövid időn belül frontálisan ütközött egy szabályosan közlekedő szedánnal. 
Az autók kigyulladtak; a személygépkocsiban utazó négy férfi, valamint a szabadidőjárművet vezető fiatalember a helyszínen szörnyet halt. Mind az öt áldozat a húszas éveiben járt; személyazonosságukat a legutóbbi jelentés szerint még nem sikerült megállapítani, mint ahogy azt sem tudják még a hatóságok, hogy alkohol vagy kábítószer szerepet játszott-e a balesetben, amelyben senki más nem sérült meg. 
Az alábbi videó megtekintését csak 18 év feletti olvasóinknak ajánljuk! 
A floridai balesettel szinte egy időben Kaliforniában is emberhalált okozott egy autós figyelmetlensége – azzal a különbséggel, hogy a felelős, egy 21 éves nő, itt életben maradt. 
Olivia Carolee Culbreath hajnali négy óra körül hajtott fel piros színű Chevrolet Camarójával rossz irányból a pomonai autópályára, miután korábban egy másik gyorsforgalmi úton ugyanígy, a forgalommal szemben haladt. A rajta kívül két további utast szállító sportkocsi itt egy dombtetőn ütközött össze két, szabályosan közlekedő Ford szabadidőjárművel (nyitóképünkön). 
A helyszínen négy, a kórházba szállítást követően további két ember veszítette életét. A vétkes sofőrön kívül további egy személyt kórházban ápolnak; mindkettőjük állapota kielégítő. 
A rendőrség alkohol jelenlétére utaló nyomokat talált Olivia Carolee Culbreath autójában, az azonban nem világos, hogy ő maga fogyasztott-e alkoholt vagy kábítószert.


Olvastad, hogy melyik utak a legveszélyesebbek Magyarországon? Nézd meg, hogy a lakhelyed útjai hol vannak a rangsorban! (Kattints a képre!)

Videón az öt halottat követelő ütközés (18+) 1