Bryn Mawr aligha cseng ismerősen, pedig ez az ötezer lelket számláló kisváros az USA leggazdagabb közösségei közé tartozik. Ebben a Philadelphia mellett fekvő egyetemi városban él és tanul Benjamin Chevlin, bár lehet, hogy már nem sokáig. 

A pásztorra helyszíne - nem éppen diszkrét, meghitt környezet

A pásztorra helyszíne – nem éppen diszkrét, meghitt környezet

A pásztorra helyszíne – nem éppen diszkrét, meghitt környezet


Egy helyi rendőr január 23-án, csütörtökön délután háromnegyed öt körül lett figyelmes arra az autóra, amely magányosan álldogált a város presbiteriánus templomának parkolójában. Amikor közelebbről megvizsgálta a járművet, kiderült, hogy abban két fiatal ölelkezik szenvedélyesen. 
Az igazoltatás során arra is fény derült, hogy a lány még csak 14 éves volt. 
Az autó tulajdonosán, a tizennyolc éves Benjamin Chevlinen egyáltalán nem volt ruha, az autó átkutatása során azonban a járőr gyerekpornográfiának minősülő fényképfelvételeket talált. 
A lány azt vallotta, hogy saját akaratából közösült a férfival. A kettőjük közötti csekély életkor-különbség miatt a helyi törvények értelmében a férfi tette nem számít erőszaknak. Mégsem valószínű, hogy olcsón megússza a kalandot: kiskorú megrontásával, közszeméremsértéssel, valamint gyermekpornó előállításával és birtoklásával vádolják. 

A bíróság 25 000 dollár (5,5 millió Ft) óvadékot állapított meg az ügyben.

Ezt is olvasd el, MEGDÖBBENTŐ! – Sajtburgert viselt a parkolóban szexelő hölgy! (kattints a képre)

Kiskorúval szexelt a templom előtt álló autóban 3