Visszavonult versenyzőként tengeted nyugdíjas éveid? Vagy csak egyszerűen imádod az olasz stílust, de nem találtál eddig megfelelő íróasztalt a legfelső emeleten lévő irodába? Ne keresgélj tovább, itt egy alternatíva, ami esetleg szóba jöhet: a Lamborghini Murcielago orrából készített asztal. 
Íróasztal 2,5 millióért, sportosra szabva 1
Íróasztal 2,5 millióért, sportosra szabva 2

Íróasztal 2,5 millióért, sportosra szabva

Íróasztal 2,5 millióért, sportosra szabva

Íróasztal 2,5 millióért, sportosra szabva 7
Íróasztal 2,5 millióért, sportosra szabva 8
Íróasztal 2,5 millióért, sportosra szabva 9
Íróasztal 2,5 millióért, sportosra szabva 10
Fotó megosztása:
Íróasztal 2,5 millióért, sportosra szabva 11
A sportautó kinézetű bútor átszámítva 2,5 millió forintba kerül, míg az eredeti, utcai változat ára durván 80 milliót kóstál. A forgalmazó azt állítja, hogy valódi Lamborghini alkatrészekből készült a nem mindennapi íróasztal, de ahogy a bikás logót elnézem (vagyis annak hiányát), hagy némi kívánni valót maga után a replika.
Íróasztal 2,5 millióért, sportosra szabva 12
Nem a Tonino Lamborghini márkaboltokban lehet megvásárolni, hanem egy független cég honlapján lelhető fel. Többek között ez is okot adhat a kételkedésre, hogy nem eredeti termékről van szó, és a Automobili Ferruccio Lamborghini nem adta nevét hivatalosan a bútorhoz. 
Íróasztal 2,5 millióért, sportosra szabva 13
Mindezt leszámítva szép és kellően elegáns darabról van szó, ami mögött még egy újságíró is szívesen koptatná a billentyűzetet. Méretei: 190 centi széles, 160 centi hosszú és 80 centiméter magas.
Íróasztal 2,5 millióért, sportosra szabva 14