Visszavonult versenyzőként tengeted nyugdíjas éveid? Vagy csak egyszerűen imádod az olasz stílust, de nem találtál eddig megfelelő íróasztalt a legfelső emeleten lévő irodába? Ne keresgélj tovább, itt egy alternatíva, ami esetleg szóba jöhet: a Lamborghini Murcielago orrából készített asztal. 
A sportautó kinézetű bútor átszámítva 2,5 millió forintba kerül, míg az eredeti, utcai változat ára durván 80 milliót kóstál. A forgalmazó azt állítja, hogy valódi Lamborghini alkatrészekből készült a nem mindennapi íróasztal, de ahogy a bikás logót elnézem (vagyis annak hiányát), hagy némi kívánni valót maga után a replika.
Nem a Tonino Lamborghini márkaboltokban lehet megvásárolni, hanem egy független cég honlapján lelhető fel. Többek között ez is okot adhat a kételkedésre, hogy nem eredeti termékről van szó, és a Automobili Ferruccio Lamborghini nem adta nevét hivatalosan a bútorhoz. 
Mindezt leszámítva szép és kellően elegáns darabról van szó, ami mögött még egy újságíró is szívesen koptatná a billentyűzetet. Méretei: 190 centi széles, 160 centi hosszú és 80 centiméter magas.