Egy Ferrari volánja mögött könnyen elragadtatja magát az ember. Ha ez a féktelen benzinszagú életöröm hülyeséggel, és felelőtlenséggel vegyül, kész a bulvárlapok eladását serkentő baleset elegye. Ezt a kombinációt nem is nehéz elérni, Kaliforniában nemrég egy Lamborghini Aventador égett porig egy vásárló próbaútja alatt, most pedig egy Ferrari járt pórul a tesztkörön

A kaliforniai férfi stílszerűen Ferrari Californiát akart magának, de a vétel előtt azért meg akarta ízlelni mit tud a 200.000 dollár értékű roadster. Miután igazolta szándéka komolyságát, kipróbálhatta az olasz vasat, de a tesztkör a szalon helyett egy csendes öbölben ért véget. Szokás szerint erős volt a tempó, és emberünk a megvadult ménnel ugratott egy filmbe illőt, majd csobbant a Richardson-öböl hűs habjaiban.

Az álomból így lesz rémálom, hiába az elektronikus segédek hada, a hülyeség gyógyíthatatlan emberi tulajdonság marad

A szemtanúk szerint egyszerűen képtelen volt bevenni a part menti kanyart, és nagy sebességgel zuhant le az útról. Mázlijára nem egy sziklán ült fel a gép, így sértetlenül hagyta el a helyszínt. A tanulság a szokásos, a gazdagok a Ferrari vásárlás előtt/helyett inkább vegyenek vezetéstechnikai leckéket bőséggel, mindenki jobban jár.

forrás: jalopnik.com

Tudni akarja autója valós fogyasztását? A vezess.hu online autós naplója megadja a választ!