Komoly baleset történt a német autópálya még korlátozások nélküli szakaszán, közel a svájci határhoz. A BMW M5 volánja mögött ülő 60 év körüli férfi úgy érzete, itt a megfelelő alkalom, hogy kipróbálja, mit tud az 560 lóerős, limitertől megszabadított bajor gép, padlógázon. Így sikerült 300 km/h körüli tempóval elpárologtatni a vesék közé kóborolt bogarakat, de az autópálya már csak olyan, hogy bogarak helyett néha autók is akadályt képeznek.

Ebben az esetben egy figyelmetlen felhajtó okozta a galibát, és a puskagolyót kormányzó férfi csak a kormány félrerántásával tudta elkerülni az ütközést. A balesetet nem, a BMW ördögi sodródásba kezdett, és több bukfenc után teljesen összetörve állt csak meg a pályát övező füves területen.

300-as tempónál szállt  el a BMW 1
300-as tempónál szállt  el a BMW 2

300-as tempónál szállt el a BMW

300-as tempónál szállt  el a BMW 9
Vajon mi maradt volna egy húsz éves M5-ből?
Súlyos sérülésekkel, de mindenki túlélte, még a kutya is
Ez a V8-as bestia nem játék, közúton ilyen tempóban haladni, még akkor is orosz rulett ha legális
Több átfordulás után állt meg a BMW
Ebben az esetben egy figyelmetlen felhajtó okozta a galibát, és az őrült tempóval haladó férfi csak a kormány félrerántásával tudta elkerülni az ütközést.
Fotó megosztása:

Súlyos sérülésekkel, de mindenki túlélte, még a kutya is

Súlyos sérülésekkel, de mindenki túlélte, még a kutya is

A sofőr és fiatal utasa, valamint a velük utazó kutya is súlyos sérülésekkel, de túlélték a balesetet. Részben szerencséjük volt, hogy nem találtak el semmit, de javarészt a modern autóipar nyújtotta biztonsági fejlesztések armadája felelős a szerencsés kimenetelért.