Egy hamisítatlan autóbuzi minden "ünnepben" talál némi benzingőzt. Ez alól a Halloween sem kivétel, és az angolszász ijesztgetős éjszaka fő jelképét a töklámpást veszik támadásba.

Egy hamisítatlan autóbuzi minden “ünnepben” talál némi benzingőzt. Ez alól a Halloween sem kivétel, és az angolszász ijesztgetős éjszaka fő jelképét a töklámpást veszik támadásba.

Ilyen egy igazi fanatikus. Gázolajjal spriccel húsvétkor, karácsonykor gyújtógyertyákkal díszíti a fát, Valentin napján csomag Turbo rágót ajándékoz.

Egy hamisítatlan autóbuzi minden “ünnepben” talál némi benzingőzt. Ez alól a Halloween sem kivétel, és az angolszász ijesztgetős éjszaka fő jelképét a töklámpást veszik támadásba. A tökfaragás olcsó módja az önkifejezésnek, csak némi kézügyesség kell hozzá. Bár ha nem rendelkezünk Munkácsy génekkel az sem baj, az internet segít. Kinyomtatható sablonok és leírások segítik a feltámadt gyermeki lelkesedést, és tényleg van pár olyan alkotás, ami előtt meg kell emelni a kalapot, nem hittem volna, hogy a tököt ilyen művészi alapanyaggá lehet varázsolni.

Akit jobban vonz a rombolás, mint a szöszmötölős farigcsálás annak pedig ezt a videót javallom, egy hatalmasra nőtt szántóföldszökevény és egy Pontiac küzdelme látható, borítékolható végeredménnyel:)