Michelisz Norbert sikerességének egyetlen gátja az, hogy talentumával ide született. Nekünk büszkeség, és tiszta szívből reméljük, hogy rácáfol a magyar hátrányra, és a szponzorpuszta közepéről is képes lesz történelmet írni.
Ez már szinte nem rajta múlik, hanem azon, kik és mennyire akarják vele együtt az előrejutást. Mert ő mindent megtesz. Amikor meghívottként indult a Hungaroringen a Lamborghini Super Trofeo versenyén, mutatta meg csak igazán, hogy neki mindegy, hogy 300 vagy 550 lóerő, Összkerékhajtás, és ismeretlen technika. Igazi profiként állt a feladathoz, és sikerült most is bebizonyítani, hazánkban él pár igazi tehetség, akik felérhetnének a legnagyobbakhoz. Szimulátorkormány mögül indulnak, túlkorosan, nincs sok ezer kisgyerekként legokartozott kilométer a hátuk mögött.


A hátrányt viszont be lehet hozni, és az igazi küzdő elnyeri a siker gyümölcsét. Ezt mutatja Michelisz három köréről készült felvétel is, a Hungaroringen. A Zengő-Dension Team versenyzője megfutotta egyéni legjobb köridejét (1:53.335), majd utolérte és meg is előzte az előtte autózó Stéphane Lemeret versenyautóját, így megszerezte a 4. helyet és beállította a VIP versenyzők által elért legelőkelőbb helyezést.