Nyugalom, nem kell megrohamozni a boltokat, alig használt félautomata fegyverekért,  az angol Colin Fruze csak viccnek szánta egyedi ötletét. A 30 éves fiatalember fejébe vette, hogy nem mindennapi módon leckézteti meg az életét megnehezítő autósokat. Addig addig kísérletezgetett, míg sikerült egy működőképes lángszórót eszkábálnia robogójára.


Ezzel méterekre képes lángot lövellni, ami már elég lehet a mögötte állók felgyújtására is. Persze a szélirány sokat ront a hatásfokon, sőt akár saját hátsóját is megpörkölheti, de a veszélyes fegyverek már csak ilyenek. Elmondása szerint, a kicsapódó láng igazi James Bond érzést kölcsönöz, és kiváló szórakozás.

Azzal hősünk is tisztában van, hogy a “biztosurak” ezt már nem találják ennyire viccesnek, ezért nem használhatja közúton a veszélyes játékszert, de néhanap, kietlen földutakon túrázva lövi a lángot gazdagon.

Érdekes, hogy az angol sajtó kisebb bulvárhírként kezeli a dolgot, pedig szerintem nem ártana pár hivatalos pofon Colinnak, már ha gyerekként nem tanulta meg, hogy nem szabad a tűzzel játszani.  Mert Youtube csatornája elárulja, hogy szeret pusztítani, és veszélyes őrültségeket művelni. Például hengerfej nélküli Rover-t vontatni, és megnézni hogy járnak a dugattyúk…

 

forrás: www.automotto.org