10.: Plymouth Laser

Rég lehetett, amikor Tina Turnerrel lehetett eladni egy autót, de a Plymouth Laser reklámban éppen ő tűnik fel. Bár gyorsan el is keserítik a nézőt, hogy csak az autót lehet hazavinni vásárlás után, az énekesnőt nem.

9.: Toyota Tazz

Mellekkel eladni egy ilyen szerencsétlen kinézetű járgányt, elég erős. Pedig a Tazz –  a Corolla dél-afrikai megfelelője – hullámzó cicikkel csábítja a vásárlókat. Mondjuk legalább a minőségre is ügyeltek, nem a mennyiség vitte el a reklámot.

8.: Renault Twingo

A Renault Twingo reklámja ékes példáját mutatja meg annak, hogy nő nőnek a farkasa. Legalábbis ha kinéznek maguknak valamit, az bármi áron megszerzik. Még egy nőtől is.

7.: VW Sharan

Mókás videó, amiben pár beszólogatós majomnak esik le az álla, hogy mennyi jó nő fér bele egy Sharanba. Bezzeg az ő talicskájuk már az arcukkal is tele van.

6.: Fiat Abarth

Az olaszok szeretnek, tudnak is élni és jó érzékkel válogatnak nőket az autók mellé. A Fiat Abarth reklám nem minden pillanata világos, de sebaj. Hogy egy kifordított Klapkai idézettel folytassam: Ne az autót, a nőt nézzék!

 

5.: Fiat 500 Abarth kabrió

Újabb Fiat reklám, ezúttal a komisz skorpió nyisszantja le a felsőt a homokban hempergő csajról. Értik, ugye? Se az autón, se a nőn nincs felső…

4.: Mazda pickup

A sok cifra-slusszkulcsos senkiházi farag rá a kulcscsörgetésre, amikor a hölgy inkább az atlétatrikós, Ifasofőr alkatú hőst választja. Persze nem minden érdek nélkül.

3.: Kutya meleg

Nem autómárkához köthető reklám, de autós témát dolgoz fel, így kis jóindulattal befért a sorba. A reklám mondanivalója, hogy ne hagyj kutyát a kocsiban. De nőt se.

2.: Kia Optima

A félkegyelmű álommanó borít egy adag varázsport az alvó hősre, aki valami érthetetlen oknál fogva egy Kia Optimába álmodja magát. Ez még hagyján, de a szőrös, szakállas férfiakra nincs magyarázat egy pasiálomban.

1.: Porsche

A legközelebbi jelmezbálon tutira Porschénak fogok öltözni, hátha így a mellettem elmenő csajok megmutatják a rafinált fehérneműjüket.