A 2023-as évadra módosítja 720S GT3 ügyfél-versenyautóját a McLaren. Lecserélték az első lökhárítót, valamint annak alsó légterelő peremét; az új elemek nagyobb leszorítóerőt érnek el, arányaiba is növelik az első tengely terhelését, ezzel kiszámíthatóbbá, semlegesebbé teszik a vezethetőséget. Az új elemek cseréjét gyorsrögzítő rendszer segíti elő.

Még jobb lett a McLaren versenyautója 1

Az első gépházfedél kilépőélén Gurney-perem fokozza tovább a leszorítóerőt, a kiegészítő fényszóró elhelyezését úgy módosították, hogy hosszútávú versenyeken sötétben is jó látási viszonyokat biztosítson.

A hátsó szárny konzolja mostantól egyszerűen állítható, a légterelő Gurney-pereme pedig magasabbra emelkedik, így a légellenállás növelése nélkül kínál fokozott leszorítóerőt.

Még jobb lett a McLaren versenyautója 13

A futóművet alaposan átdolgozták. Vadonatúj, négy irányban állítható Öhlins TTX40 lengéscsillapítókat szereltek be, amelyek hossza is állítható. A keresztlengőkarokat mind a négy sarokban lecserélték, elöl állítható a geometria, így szélesebb tartományban választhatnak abroncsot az ügyfelek.

A rugóstagok is újak, elöl egyetlen egységként cserélhető a fékrendszer, illetve a felfüggesztés robusztusabb lett, így kevésbé sérülékeny, ha helyezkedés során összeérnek a kerekek.

Még jobb lett a McLaren versenyautója 14

A csomag megrendelhető új autóként, illetve korábbi autók is átépíthetők az új specifikációk szerint.