Június 17-én, péntek estétől lezárják a közúti forgalom elől a Kós Károly sétányt és a Hősök terét, valamint a Dózsa György utat a Damjanich utca és a Szondi utca között, az Andrássy utat a Hősök tere és az Oktogon között, a Hermina úton pedig félpályás korlátozásra kell készülni. A korlátozások miatt a környéket érintő közösségi közlekedési járatok terelve közlekednek.

Június 17-én, pénteken 18.00-tól június 18-án 6.00-ig lezárják a Kós Károly sétányt és a Hősök terét. Június 17-én, pénteken 21.00-tól várhatóan éjfélig lezárják az Andrássy utat az Oktogon és a Dózsa György út között, a Dózsa György utat a Damjanich utca és a Szondi utca között, valamint a Hermina úton félpályás lezárásra kell készülni.

Június 18-án, szombaton 0.15 és 1.30 között kerékpáros felvonulást tartanak a Városliget, Kós Károly sétány – Hősök tere – Dózsa György út – Damjanich utca – Rottenbiller utca – Baross tér – Fiumei út – Orczy tér – Orczy út – Nagyvárad tér – Haller utca – Soroksári út – Boráros tér – Petőfi híd – Goldmann György tér – Valdemar és Nina Langlet rakpart – Raul Wallenberg rakpart – Friedrich Born rakpart – Sztéhlo Gábor rakpart – Angelo Rotta rakpart – Gyóni Géza tér – Lipthay utca – Margit híd – Jászai Mari tér – Újpesti rakpart – Bessenyei utca – Kárpát utca – Dráva utca – Dózsa György út – Hősök tere útvonalon. A nagyobb csomópontoknál a keresztirányú forgalmat szakaszosan átengedik, néhány perces zárásra kell készülni.

Június 18-án, szombaton 15.30-tól 21.00-ig lezárják az Állatkerti körút Gundel Károly út és Hősök tere közötti szakaszát, a Hősök tere északi oldalát és a Kós Károly sétány centrum felé vezető sávját.

Június 18-án, szombaton 18.30-tól 21.00-ig lezárják a teljes Hősök terét, az Andrássy utat a Bajza utca és a Dózsa György út között, a Kós Károly sétányt, az Olof Palme sétányt, a Dózsa György utat a Városligeti fasor és a Podmaniczky utca között.