Április 29-én és 30-án újra AutoTech Future a Bárdi Autó szervezésében! Az autók, az autójavítás, illetve az autóalkatrészek jövőjét meghatározó gyártók legfrissebb újdonságain felül, rengeteg szórakoztató programmal, többek között járműkiállítással, látványos szabadtéri motoros és kamionos show-val, koncerttel és színes családi programokkal is várják a szervezők a látogatókat, mindkét napon 10 és 18 óra között. Április 29-én pénteken szakmai nappal indul a Show, míg április 30-án szombaton már mindenki számára szabadon látogatható lesz a rendezvény.

Legutóbb, 2019-ben csaknem 14 ezer érdeklődőt vonzott az AutoTech Future Expo&Show, ami mára egyértelműen Közép-Európa egyik legátfogóbb, a gépjárműipar jövőjét bemutató kiállításává vált, ahol Magyarország és a világ legjobb autós szakembereivel találkozhatnak a látogatók.

Olyan világszínvonalú gyártók kínálata és legújabb, legizgalmasabb terméki, fejlesztései mutatkoznak be, mint a Brembo, a Continental, a Textar, a TotalEnergies és a Würtemberg, és még vagy közel 100 másik vezető autós márka. A konferenciaelőadásokon megismerhetjük az elmúlt 2 év autóipari fejlesztéseit, a hibrid és az elektromos autózás irányába tett lépéseket, illetve a járműdiagnosztikai fejlődését.

Az autó- és járműipar legnagyobb nevei Budapesten (x) 1

A Hungexpo legnagyobb és nemrég megújult „A” pavilonjában a kiállítók standjai mellett több, mint 100 különböző kiállított autó, kamion és motorkerékpár is várja a látogatókat. A klasszikus családi autóktól a legújabb villanyautókon át a versenyautók és oldtimer különlegességekig mindenki megtalálhatja a számára legizgalmasabb járműveket.

Az egész napos szórakoztató programsorozat házigazdái Kovács Áron és Szeleczky Ádám lesznek. A Hungexpo külső helyszínein naponta 3 időpontban motoros triál show, kamionos drift bemutató, tűzzsonglőrök, és balesetmegelőzési bemutató szórakoztatja a látogatókat, ugyanakkor a legkisebbeknek különböző gyerekprogramokkal készülnek a szervezők. A hölgy látogatók egész nap ingyenesen vehetik igénybe a Bárdi Autó szépségszalon szolgáltatásait. Mindkét napot az idén 30 éves Irigy Hónaljmirigy koncertje zárja.

Az autó- és járműipar legnagyobb nevei Budapesten (x) 2

Április 30-ra, az AutoTech Future Expo&Show szombati napjára jegyek már kaphatók az autotechfuture.hu weboldalon.

 

Az autó- és járműipar legnagyobb nevei Budapesten (x) 3