Rendőreink a zalai 760-as számú főúton mérték a sebességet február 8-án. Ekkor érkezett egy Porsche Cayman, ami a megengedett 90 km/óra helyett 186 km/órával hasított.

Ekkora mértékű sebességtúllépésnél várhatóan egy 200 ezer forintos közigazgatási bírság fog landolni a tulajdonos vagy üzembentartó postaládájában.

Nem bírt a jobb lábával a porschés, kövér bírság vár rá 1

Ha a sofőrt kérdezték volna, hogy miért hajtott közel 200 km/órás sebességgel, lehet egy korábbi Porsche-tesztünkből idézne:

“A középmotoros Porsche Caymanban megcsillan a Porsche tudásának legjava, hiába jóval olcsóbb az alap 911-nél. A motorvezérlés átírásával a GTS modell 340 lóerőre felhozott szívómotort lehet és kell is forgatni, bőven 7000 fordulat per perc felett váltja el a fokozatokat. A hathengeres bokszer csodásan összhangban szól a sportkipufogóval, a motor saját hangját felerősíti a gyár az utastérben, hogy garantált legyen a libabőr a karon. Az egész autó karaktere olyan, mint egy túlhúzott gitárhúr, ami bármelyik pillanatban elpattanhat, és az ettől való félelem teszi az egészet még izgalmasabbá.”