A rendőrségre 2020. november 7-én 10 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy a 4215-ös számú úton, Biharkeresztes külterületén balesetet szenvedett egy személyautó. A bejelentő elmondta, hogy nagy sebességgel előzte meg őt egy gépkocsi, azonban a sofőr nem tudta befejezni a manővert, lesodródott az útról, majd a tetejére borulva állt meg – írja a Police.hu.

Bánatában berúgott a tanulóvezető, aztán autóba pattant 1

A képre kattintva galéria nyílik!

A jármű vezetője könnyű sérüléseket szenvedett a balesetben, a helyszíni alkoholszondateszt pedig pozitív eredményt hozott. Ezért a biharkeresztesi lakost előállították a rendőrkapitányságra további mintavételre.

A 30 éves férfi gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a felelősségét a baleset okozásáért és azt is elmondta, hogy valóban alkoholt fogyasztott mielőtt a volán mögé ült.

Magyarázata az volt, hogy a történtek előtt megbukott a forgalmi vizsgáján és elkeseredésében iszogatni kezdett.

Vezetési tudásáról egyébként azért kellett újra számot adnia, mert korábban ittas járművezetés miatt elvették a jogosítványát. A sikertelen vizsga után iszogatni kezdett, majd hazament és elindult az autójával kocsikázni.

Bánatában berúgott a tanulóvezető, aztán autóba pattant 2

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság ittas járművezetés miatt folytatott vele szemben nyomozást. A rendőri eljárást követően az iratokat elküldték az illetékes ügyészségnek.