Mióta a Mercedesnél megjelent a teljesen indokolatlan és őrült hatkerekű G-osztály, temérdek hasonló megoldással találkozhattunk. Hennessey megépítette a sajátját a Ford F-150 Raptorból, és Velociraptor néven bárkinek megcsinálják. Most pedig ennek érkezett egy kihívója, amit a RAM 1500 TRX-ből épít egy amerikai műhely, de ha lehet, a neve még esetlenebb.

Ütősebb nevet is kaphatott volna ez a hatkerekű RAM 1
Ütősebb nevet is kaphatott volna ez a hatkerekű RAM 2

Ütősebb nevet is kaphatott volna ez a hatkerekű RAM

Ütősebb nevet is kaphatott volna ez a hatkerekű RAM 10
Ütősebb nevet is kaphatott volna ez a hatkerekű RAM 11
Ütősebb nevet is kaphatott volna ez a hatkerekű RAM 12
Ütősebb nevet is kaphatott volna ez a hatkerekű RAM 13
Ütősebb nevet is kaphatott volna ez a hatkerekű RAM 14
Ütősebb nevet is kaphatott volna ez a hatkerekű RAM 15
Ütősebb nevet is kaphatott volna ez a hatkerekű RAM 16
Fotó megosztása:

A floridai Apocalypse műhely építette ezt a szörnyeteget, melynek a neve Warlord (hadúr). Pont annyira cseng jól, mint Peter Quill saját magának adott beceneve a Galaxis őrzőiben, persze a film végére már mindenki tudta, ki az az Űrlord. Szóval lehetséges, hogy az Apocalypse terepjárója is végül a Velociraptor fejére nő, de várjuk ki a végét. Nézzük, mit tud a járgány!

Motorjához nem nyúltak, a 6,2 literes Hemi még mindig 702 lóerőre képes, viszont nem csak négy kereket hajt. A harmadig tengely is aktív, vagyis rendes 6×6 hajtást kapott, annyival toldották meg a platót és az alvázat, hogy beférjen alá még egy tengely.

Ütősebb nevet is kaphatott volna ez a hatkerekű RAM 17

37 colos, felárért 40 colos terepabroncsokat kap a 18 vagy 19 colos felnikre. Apróság, de valószínűleg épp azért lesz hozzá népszerű extra, mert csak 1000 dollárba (289 000 forintba) kerül a kerékjáratok és az alváz LED-ekkel való megvilágítása, természetesen változtatható színnel. Szintén kaphat a vevő hőkamerás éjjellátót 5200 dollárért (1,5 millió forint).

Ütősebb nevet is kaphatott volna ez a hatkerekű RAM 18

Az Apocalypse kínálatában nem ez az egyetlen ilyen modell, készül hatkerekű például a Jeep Gladiatorból is. A Warlordért szédítő 250 000 dollárt, vagyis majdnem 75 millió forintot kérnek el.