A Porsche Hungariát 2001 óta vezető Eppel János idén december 31-ig látja el ügyvezetői feladatait, ezt követően a céget Peter Gstattner és Németh Balázs irányítja. Peter Gstattner 1993 óta a Porsche Hungaria pénzügyi területeket felügyelő ügyvezető igazgatója.

Eppel János a továbbiakban a Porsche Hungaria vezetésében nem operatív feladatokat lát el, megbízatásához tartoznak a sajtó és kommunikációs feladatokat érintő együttműködési kérdések, a kiemelt partnerekkel történő kapcsolattartás, az érdekképviseleti és márkanagyköveti tevékenység, valamint az e-mobilitási projektek koordinálása.

Január 1-től továbbra is Peter Gstattner ügyvezető igazgató felügyeli a  a legnagyobb magyarországi gépjármű-importőr pénzügyi, kontrolling, informatikai és logisztikai területeit, és ellátja a cég szóvivői feladatait. Németh Balázs ügyvezető igazgatóhoz – aki Volkswagen márkaigazgatóként és a Porsche Buda ügyvezetőjeként már dolgozott a cégcsoportnál – tartozik az értékesítés, a marketing és a sajtómunka irányítása.