Elvesztette az eszméletét és “vakon” száguldott a lejtőn lefelé egy fehér Opel Corsával az a sofőr, aki vezetés közben kapott epilepsziás rohamot a 12. kerületben. A baleset péntek délelőtt történt nem messze az Országos Onkológiai Intézettől a Raskovics és a Bíró utca sarkán, olvasható a Budapestkornyeke.hu-n.

Ahogy egyre nagyobb lendülettel száguldott a lejtőn az Opel, átsuhant egy fekvőrendőrön, majd a kereszteződésben nekiment egy ott parkoló Land Rover Discoverynek és egy Volkswagen Passatnak. Óriási szerencse, hogy nem volt gyalogos a közelben, továbbá, hogy a többi autóban sem ültek. A balesetet okozó sofőrt a mentősök emelték ki az autóból, aki azt mondta a helyszínre érkező rendőröknek, hogy semmire sem emlékszik.

A balesetet szenvedő férfi csodával határos módon könnyebb sérülésekkel megúszta, de a biztonság kedvéért kórházba szállították. A rendőröknek még azt is elmondta, hogy a gumistól indult hazafelé, de miután kihajtott a műhely udvaráról, csak arra emlékszik, hogy a mentősök segítenek neki kikászálódni a roncsból.