A Lexus LC 500 kabrió Limited Edition változata itthon 45 millió forintba kerül. A gyönyörű formájú, nyitható tetős autóban egy 4969 köbcentis, szívó V8-as motor dolgozik, mely 464 lóerős és 540 Nm nyomatéka van. Hozzá 10 sebességes automataváltó kapcsolódik és hátsókerék-hajtás, méghozzá Torsen differenciálművel. Ez az autó tényleg igazi különlegesség a mai kis turbómotorral szerelt szabadidő-autók tengerében.

Az első szériagyártású darab ráadásul még ennél is különlegesebb autó, melynek motorterét aláírások díszítik, a belseje különleges összeállítású és apró plakettek is hirdetik, hogy ez a legelső Lexus LC 500 kabrió. Ezt az autót ajánlotta fel jótékony célú árverésre a Lexus, melynek a végén a coloradói Lexus kereskedő, Kent Stevinson 2 millió dollárt, vagyis úgy 620 millió forintot fizetett az autóért.

A meglehetősen nagy összeggel két alapítványt támogat a Lexus, az egyik a gyermekek továbbtanulását segítő Boys and Girls Clubs of America, a másik pedig a hadirokkantak, valamint veterán katonák beilleszkedését segítő Bob Woodruff Alapítvány.