A hatvanas évek ikonikus S600-asától a hidrogén üzemű FCX Clarity-ig, négy generációnyi Civic-től a Vamos törpe-buszlimuzinig három tucat típusának motorhangját elemezte ki a Honda, arra keresve a választ, hogy milyen zajkörnyezet nyugtatja meg leginkább a babákat.

Arra a következtetésre jutottak, hogy az NSX szupersportkocsi biztosítja a legkedvezőbb feltételeket a picurok megnyugtatására, és amikor az eredményeket hat-tizennyolc hónapos babákon tesztelték, tizenkét gyerekből tizenegy valóban szemmel láthatóan komfortosan érezte magát, hét gyereknek pedig egyenesen lelassult a szívverése.

Az eredeti NSX V6-os benzinmotorja 8000/perc fordulatszámon szabályozott le, ami minden, csak nem megnyugtató, szemben a jelenlegi, három villanymotoros hibrid bonyolult hajtáslánca által generált, alacsony frekvenciás zajokról – legalábbis ezt állítja a gyártó, annak tulajdonítva a hatást, hogy az anyaméhben is hasonlóan tompítva halljuk a külvilág zaját.

Mivel az emberek többsége nem tud 50 milliót kicsengetni azért, hogy jól aludjon a gyermek, a Honda készített egy plüssautót, amelyben hanggenerátor imitálja az NSX zajait. Sajnos maga a párna nem kerül kereskedelmi forgalomba, viszont a soundtrack-et elérhetővé tették online, két további sportmodelljüknek: az Integra Type-R-nek és az S2000-nek a motorhangjával együtt.