A brit Andrew Clark rendszeresen lottózik, aztán a szelvényeket betűzi furgonja napellenzőjébe, és rendszerint meg is feledkezik róluk.

Most is ez történt volna, ha élettársa, Trisha Fairhurst el nem árulja neki, amiről akkor már napok óta harsogott a brit sajtó: az ő környékükön vették meg azt a szelvényt, amivel valaki hetekkel korábban 76 millió fontot, azaz 27 milliárd forintot nyert.

„Trisha és az unokahúga napokon keresztül nyaggattak: eredjek ki a kocsiba, túrjam fel a kupacot, nézzem meg, hátha ott van a nyertes szelvény. Én csak röhögtem rajta, de aztán úgy voltam vele: miért is ne.” árulta el egy sajtótájékoztatón a szerencsés nyertes, aki villámgyorsan vásárolt egy új házat és két kocsit, a maradékot pedig szétosztotta rokonai között.

„Idén csendesen karácsonyozunk, de jövőre kibérelünk egy hotelt, eljön az egész család, és mindenki elmeséli, mihez kezdett a pénzzel.” – árulta el az építési vállalkozó, aki a hatalmas nyeremény ellenére sem készül elhagyni lakóhelyét, viszont úgy tervezi, hogy hamarosan nyugdíjba megy.