Pont az árról egy szó sem esett annak a Toyota Tundra pickupnak a kapcsán, amelyet Kevin Costner alakíttatott át saját igényei szerint. Állítólag a tervezéstől a kivitelezésig minden fázisban aktívan közreműködött a színész-rendező-zenész-lótenyésztő-környezetvédő, így az autó elvileg (és a cikk alján megtekinthető filmecske tanúsága szerint a gyakorlatban is) minden kívánságát és elvárását kielégíti.

Kevin Costner nem luxusautóban utazik 1
Kevin Costner nem luxusautóban utazik 2

Kevin Costner nem luxusautóban utazik

Kevin Costner nem luxusautóban utazik 10
Kevin Costner nem luxusautóban utazik 11
Kevin Costner nem luxusautóban utazik 12
Kevin Costner nem luxusautóban utazik 13
Kevin Costner nem luxusautóban utazik 14
Kevin Costner nem luxusautóban utazik 15
Kevin Costner nem luxusautóban utazik 16
Fotó megosztása:

Elöl-hátul masszív csörlőket szereltek a nagyobb terepszöget biztosító, új lökhárítókra, átalakították a felfüggesztést és a kerekeket, a hasmagasság 114 mm-rel nőtt. A platóra keménytetőt szereltek, erre pakolhatók fel a szabadidős játékszerek – például az a gumicsónak, amelyet a kipufogóról fújhat fel a lelkes természetjáró Costner.

Kevin Costner nem luxusautóban utazik 17

A tetőcsomagtartó pereméből ponyvák húzhatók ki

A platón hűtőláda, a beltérben két páncélszekrény kapott helyet, a gyerekek (Costnernek három anyától hét gyermeke van, de ez esetben csak a három legkisebbről van szó) alvósarkot és televíziót is kaptak az utastérben, mert jó dolog a természetjárás, de még jobb a kockulás.

a videó a hirdetés után indul