Pont az árról egy szó sem esett annak a Toyota Tundra pickupnak a kapcsán, amelyet Kevin Costner alakíttatott át saját igényei szerint. Állítólag a tervezéstől a kivitelezésig minden fázisban aktívan közreműködött a színész-rendező-zenész-lótenyésztő-környezetvédő, így az autó elvileg (és a cikk alján megtekinthető filmecske tanúsága szerint a gyakorlatban is) minden kívánságát és elvárását kielégíti.

Elöl-hátul masszív csörlőket szereltek a nagyobb terepszöget biztosító, új lökhárítókra, átalakították a felfüggesztést és a kerekeket, a hasmagasság 114 mm-rel nőtt. A platóra keménytetőt szereltek, erre pakolhatók fel a szabadidős játékszerek – például az a gumicsónak, amelyet a kipufogóról fújhat fel a lelkes természetjáró Costner.

Kevin Costner nem luxusautóban utazik 2

A tetőcsomagtartó pereméből ponyvák húzhatók ki

A platón hűtőláda, a beltérben két páncélszekrény kapott helyet, a gyerekek (Costnernek három anyától hét gyermeke van, de ez esetben csak a három legkisebbről van szó) alvósarkot és televíziót is kaptak az utastérben, mert jó dolog a természetjárás, de még jobb a kockulás.

a videó a hirdetés után indul