A futóverseny előkészületei miatt október 5-én, pénteken 6 órától 7-én, vasárnap 18 óráig lezárják a Pázmány Péter sétányt a Műegyetem és a Dombóvári út között. A főbb lezárásokra szombaton és vasárnap kell számítani. A lezárt útszakaszokon a korlátozásokat a futók elhaladását követően fokozatosan oldják fel.

Október 6-án, szombaton lezárják a forgalom elől

· a Műegyetem rakpartot 6 és 18 óra között,
· a Budai alsó rakpartot a Pázmány Péter sétány és az Egry József utcai felhajtó között 11:50 és 13 óra között,
· a Budai alsó rakpartot a Pázmány Péter sétánytól a Margit hídig körülbelül 13 és 17 óra között,
· a Dombóvári utat 14:20 és 15 óra között,
· a Pesti alsó rakpartot a Jászai Mari tér és a Közraktár utca között 15 órától 17 óráig,
· a Lánchidat, a Széchenyi teret, az Eötvös teret, a Clark Ádám teret, a Szabadság hidat, a Szent Gellért teret, a Bem rakpartot, a Fő utca Clark Ádám tér felé vezető forgalmi sávját a Jégverem utcától, a Jégverem utcát, a Fővám teret, körülbelül 16 és 17 óra között.

Október 7-én, vasárnap lezárják a forgalom elől

· a Budai alsó rakpartot teljes hosszban 6 órától 14 óráig,
· a Pesti alsó rakpartot a Dráva utcai lehajtó és a Közraktár utca között 7 órától 15:30-ig,
· továbbá a délelőtti órákban az Árpád Fejedelem útját a Bem rakpart és az Üstökös utca, valamint a Csalogány utca és a Jégverem utca között, a Lánchidat, a Clark Ádám teret és a Fő utca Clark Ádám tér előtti szakaszát, az Alagutat és az azt megelőző útszakaszt az Attila utcától, a Lánchíd utcát, a Széchenyi teret, az Eötvös teret, a Dombóvári utat, valamint a Budafoki utat a Prielle Kornélia utca és a Dombóvári út között,
· a délelőtti és a kora délutáni órákban lezárják a Szabadság hidat, a Fővám teret, a Szent Gellért teret, a Műegyetem rakpartot a Bertalan Lajos utca és a Szent Gellért tér között, továbbá a Szentendrei út városból kifelé vezető oldalán sávlezárás várható a Bogdáni út és a Reményi Ede utca között, valamint több útszakaszt is lezárnak még az óbudai Fő tér környezetében, emellett az Árpád híd margitszigeti lehajtóját, a margitszigeti Központi utat, a Jászai Mari teret, az Újpesti rakpartot és a Szent István parki lehajtót.