Merész lépés egy alig ismert sportkocsit egyenesen egy nagy hatótávolságú stratégiai felderítő repülőgépről elnevezni, a kaliforniai Rezveni Motors azonban nagyon biztos a dolgában, ezért csúcsmodelljüket a Lockheed SR-71 Blackbirdről nevezték el és baljós kinézete tökéletesen illik is hozzá. A két sugárhajtóműves gépből szolgálati ideje alatt egyet sem lőttek le, a Wikipédia rá vonatkozó szócikke szerint annyira magasan és olyan messzire repült, hogy ha a pilóta azt vette észre, légvédelmi rakétát lőttek ki rá, akkor csupán gyorsítania kellett. Képes volt 25 900 méteres magasságban repülni, a sebessége pedig 3532 km/órás is lehetett.

Van hová felnőnie a Beast Alpha X Blackbirdnek és ezzel számoltak is. A karbon testű, kétüléses roadster kabinja mögött egy saját építésű 2,5 literes, négyhengeres turbómotor található kovácsolt dugattyúkkal, melyhez Cosworth motorvezérlőt kapcsoltak, így hozták ki belőle a brutális, 700 lóerős teljesítményt. Hozzá hatsebességes kéziváltó vagy szintén hatfokozatú szekvenciális váltó párosítható. Az autó csupán 750 kilogrammot nyom és nagyjából 3 másodperc alatt gyorsul 100 km/órás sebességre.

Csak öt darab készült a 700 lovas szörnyetegből 1
Csak öt darab készült a 700 lovas szörnyetegből 2

Csak öt darab készült a 700 lovas szörnyetegből

Csak öt darab készült a 700 lovas szörnyetegből

Csak öt darab készült a 700 lovas szörnyetegből 12
Csak öt darab készült a 700 lovas szörnyetegből 13
Csak öt darab készült a 700 lovas szörnyetegből 14
Csak öt darab készült a 700 lovas szörnyetegből 15
Csak öt darab készült a 700 lovas szörnyetegből 16
Csak öt darab készült a 700 lovas szörnyetegből 17
Csak öt darab készült a 700 lovas szörnyetegből 18
Csak öt darab készült a 700 lovas szörnyetegből 19
Csak öt darab készült a 700 lovas szörnyetegből 20
Fotó megosztása:

Csak öt darab készült a 700 lovas szörnyetegből 21

Az autó lámpái LED-esek, természetesen mindent kizárólag feketébe húznak, így a fényezés és a beltér is olyan, mintha Darth Vader rendelte volna. Igaz ez a külsőre is, ahol éles formák, hatalmas kerekek és diffúzor jellemzi. Természetesen nem marad el az autó legfőbb eleme, a furcsán nyíló ajtó, mely a Rezvani esetében előre csúszik. Az autó ára bő 58,5 millió forintnak megfelelő amerikai dollár. Ennek fényében az ’90-es évek Opel-bajuszkapcsolói elég lehangolóak.