Fizessen, aki türelmetlen: a prémium autók kategóriájában ez a gyakorlat. A rég várt újdonságok első vásárlóinak rendszerint nincs más választásuk, mint gazdagon felszerelt, exkluzív tartalmakkal megbolondított és igen drága különkiadásban megvásárolni vágyuk tárgyát.

Ebben az esetben a felár 19 500 euró, azaz szűk hatmillió forint. Ennek fejében kizárólag itt és most elérhető Frozen Dark Red Metallic, azaz jeges sötétpiros metálfényezést, valamint magasfényű Shadow Line optikai csomagot kapunk, ami csillogó fekete hűtőrácsokat, kopoltyúkat és kipufogóvégeket tartalmaz.

Emellett alapáras lesz a mezei M5-ösnél extraként kérhető, 20 colos, fekete keréktárcsa, hét duplaküllős kivitelben.

A beltérben zongoralakk felületek, a középkonzolon elhelyezett, sorszámozott plakett, valamint M multifunkciós ülések biztosítanak emelkedett hangulatot. Még ezen a szinten is feláras ugyanakkor a képeinken látható, füstfehér árnyalatú, piros cérnával varrott bőrkárpitozás.

A BMW M5 First Edition első példányait 2018 tavaszán vehetik át a vevők, az utolsó, négyszázadik autót legkésőbb júniusban legyártják, és ezzel vége.

Ilyen csodát kapsz 42 millió forintért 2

Mindez tehát hatmilliót tesz ki az autó 42 milliós vételárából. Arról, hogy mit kapsz a fennmaradó 36 millióért, itt olvashatsz részletesen.