Na ilyet még nem láttunk, mióta létezik “A nap hirdetése”-sorozatunk. Valószínűleg a tulaj úgy érezte, hogy baromi jópofa lesz, ha karácsonyfának öltözteti szerencsétlen Peugeot 106-ost, és ír hozzá egy erőltetett szöveget, így majd hamar elviszik ezt az izét.

Van egy rossz hírünk, ez lehet, nem jött be…

Vedd meg ezt a kotványt, és bizonyítsd be, hogy neked semmi nem drága 1

Készülj fel, mert könnyedén beletörik a szemed ebbe a leírásba:

“Bizonyítsd be hogy, nagyon gazdag vagy! Végre itt az alkalom hogy ezt bebizonyítsd egy olyan dolog megvételével amire nincs szükséged és irreálisan drága. Eme jármű megvételével teheted ezt és erről egy elismerő oklevelet is kapsz. Most akciós áron plusz 20 százalékkal drágábban is megveheted akár 100 helyett 120 ezerért is. Amit a személygép járműről tudni kell: A neve szarzsó erre hallgat. Eladóvá vált szeretett téli járművem. Nagyon szerettem sose hagyott cserbe. DE KOMOLYAN SOSE: D!

Vedd meg ezt a kotványt, és bizonyítsd be, hogy neked semmi nem drága 2

Ez a valami mindent túl él. Egyébként most is beindul: D Amúgy igen én sem hinném el de akkor is: D Jelenleg 50 % benzin és 50% 72 %os alkohol tartalmú tátra tea van a tankban. Tök jó illata van ám. Ilyen kis édes. Minden nap télen leellenőriztem benne a tiltást és mindig tiltott. A kipufogó rendszere itthoni gyártmány. Egy túlméretezett sövényvágó ollóval vágtam össze. Külseje enyhén sérült ugyanis véletlenül megbotlottam és itt ott összeütöttem egy súlyzóval.

Vedd meg ezt a kotványt, és bizonyítsd be, hogy neked semmi nem drága 3

Most extra fura hátsó szárnnyal és egy pözsósapissárgamintás-kismacival az elején. Napozószékkel és ernyővel meg kalóz stich el a tetején. Jelenleg 2 extra lapos gumival van de pumpálható csak leereszt. Defektjavító készlet ajánlott. Belseje: Extra egyedi építés középen bográccsal és tűzifával a szembe szomszédtól. Hátul sok minden van de leginkább a nagy kijelzős monitor és a növény a lényeg meg van sörhűtőtáska ha vezetés közbe megszomjaznál. Váltókar egyedi. JBL sound system van benne.

Vedd meg ezt a kotványt, és bizonyítsd be, hogy neked semmi nem drága 4

2 kormány a biztonság érdekében (jelenleg az egyik valamiért nem működik.) (bal) NYitható és zárható napfénytető. Ha tudsz fűteni és felállsz benne akkor van benne álló fűtés. Autómatikus csomagtérajtó mivel magától felnyílik mert valaki adott 1500 öt a hátsó zárért. Rablásgátló: amúgy nincs benne de nem hiszem ellopják. Valós km el. Amúgy tényleg ennyi van benne. Ugratást és terepezést jól bírja. Motorja edzett állapotban van, ez a képeken is látszik ott is épp eddz. A váltóba az egyes ott van a 3 as helyén nagyjából de nincs gond mert jól kijönnek egymással. Utcára néző ablakokkal! Pöccre indul. Enyhén alkuképes.”