A Ferrari tulajdonosok többsége a sablonos piros színt választja, a celebek vagy virító fehéret vagy valamilyen meghökkentő fóliába csomagolják. Annak viszont volt stílusa, aki a most eladóvá vált LaFerrarit rendelte. Az autó fényezése elegáns sötét bordó, egészen pontosan Rosso Rubino, a felnik pedig arany színűek. A belső teret pedig nagyobbik részben Cuoio Alcantara nevű sötétbézs árnyalat uralja, amit a külsőhöz illő elemekkel dobtak fel.

A történelmi színhez illően az opciókkal sem spórolt az illető, hiszen a telemetriai rendszertől kezdve a bővített karbon csomagig minden megtalálható az autóban, amit csak egy LaFerrari tudhat. Mindössze 1225 kilométerrel az órájában ráadásul egyértelműen megkímélt állapotú példányról van szó. A különleges szín és gazdag felszereltség pedig nyilván nem maradhat megfelelő árcédula nélkül. Új tulajdonosának közel 2,8 millió fontot kell otthagynia érte, ami 994 millió forintnak felel meg.

Rosso-Rubino-Ferrari-LaFerrari-12

A Ferrarizás csúcsát jelentő gépben 6,3 literes V12-es motor dolgozik, aminek 800 lovas teljesítménye bőségesen elég lenne, de a KERS rendszerrel további 163-at csap hozzá egy elektromotor. Mellé még tekintélyes 900 Nm-es csúcsnyomaték is társul. Ekkora ménes már hamar szétszéledhet az avatatlan kezekben. A körülbelül 1,3 tonnás szupersportkocsi kevesebb, mint 3 másodperc alatt éri el a 100 km/órás sebességet.