Jon Olsson profi síelőnek egy egész gyűjteménye van különleges autókból, gyakran alakíttat át saját ízlése szerint drága és gyors gépjárműveket, erre példa ez a még szinte friss Lamborghini Huracán is, aminek 250 ezer euróért keres új gazdát.

Persze, a közel 80 millió forintos árért cserébe az egyik leggyorsabb és legpraktikusabb kis-Lambót kapja a következő tulajdonos. Olsson bő kézzel bánt az egyik kedvenc autójával, ami megkapott, mindent és egy kicsikét többet is. A látványos fóliázáson kívül K&W sportfutóművet és karbon-kerámia fékrendszert, valamint szénszálas tetőboxot, amibe a sílécek mellé bizonyára még temérdek motyó elfér, így jelentősen megnövelve a Huracán szerény tárolókapacitását. Mindez aerodinamikailag tesztelt formában egyedi konzolon rögzítve az autó motorja fölé.

Nem hagyták érintetlenül az 5,2 literes V10-es szívómotort sem, amire a nagyobb teljesítményért ráakasztottak egy kompresszort és Akrapovic kipufogórendszert. A teljesítménye így 800 lóerőnél is bőségesebb, mellé pedig közel 830 Nm nyomaték is társul. Ha már mindent saját igénye szerint alakított, akkor a beltér sem maradt ki a szórásból. Annak ellenére, hogy mennyi pénzt fektetett az autóba (350 ezer eurót) nem igazán használhatta, mert órájában kevesebb, mint 4000 kilométer van.