A kanadai Jessica Liu még 2015 decemberében vásárolt magának egy akkor második évét taposó Aston Martin DB9 Centenary Edition-t, ami igencsak ritka jószág, mindezért pedig közel 44 millió forintnak megfelelő összeget fizetett ki az eladónak. Nem sokkal később a nő egy útról lecsúszva egy kőnek hajtott, amit természetesen a sportkocsi nem igazán viselt jól. Ahogyan az általános, a baleset után az Astont trélerrel szállították a kereskedésbe, ahol hajmeresztő összeget kértek volna el az autó javításáért.

Közel 29 millió forintnyi dollárra becsülték a csupán 100 példányban készült DB9-es helyreállítását, ebből csak a fékekért bő 6,5 millió forintnak megfelelő pénzt kértek volna el. Az autót birtokló nő azonban valószínűleg annyira megrettent a gigantikusra duzzadt javítási költség, hogy mindent hátrahagyva távozott a kereskedésből. Jessica Liu az eset kapcsán azt nyilatkozta, hogy nem szeretné többé látni az autót, vezetni sem biztonságos, továbbá szeretne visszatérítést kapni a kereskedőtől.

Az ügy azonban már húzódik egy ideje, így az autó ára és javítási költsége mellé jelentős tárolási díj is keletkezett, mely szintén a tulajdonost terheli, aki viszont továbbra sem hajlandó foglalkozni az autó sorsával.

6 literes lökettérfogató V12-es szívómotor hajtja a DB9-est, melynek teljesítményét éppen a 2013-as modellévre emelték fel 503 lóerőre, maximális forgatónyomatéka pedig 620 Nm. Álló helyzetből 100 km/órás sebességre 4,7 másodperc alatt gyorsul és akár 295-tel is képes száguldani.