Mitől csodálatos egy modern autó? Többek között attól, hogy nem kell az indítózás előtt előgyújtást állítgató, egy kézzel kuplungot cserélő, lézervágott injektort csukott szemmel feltanító fenoménnak lenni a használatához. A vezető rég nem uradalmi sofőr, akinek masinisztaként kellene uralnia a gépezetet.

Autószerviz: ahol nem öröm a meglepetés

Egészen addig tényleg nem muszáj ismerni az autó működését és felépítését, amíg valaki szervizbe nem viszi egy lehúzós műhelybe. A pechesen választó tulajdonos rejtett költségekkel és ködös magyarázatokkal teli aknamezőre lép, ahol a szaki az ígértnél sokszorta nagyobb összeget követel munkájáért, miközben a tandemszivattyú berágódó előtéttengelyéről és az egérszelep hűtésének elszállt nyomásszabályozójáról hadovál.

Ki segít, ha baj van az autóval? 1
Ki segít, ha baj van az autóval? 2

Ki segít, ha baj van az autóval?

Ki segít, ha baj van az autóval?

Ki segít, ha baj van az autóval? 9
Ki segít, ha baj van az autóval? 10
Ki segít, ha baj van az autóval? 11
Ki segít, ha baj van az autóval? 12
Ki segít, ha baj van az autóval? 13
Ki segít, ha baj van az autóval? 14
Fotó megosztása:

A Ford egyik fő vállalása, hogy a márkaszervizei nemcsak a szakemberek állandó képzésével, a hibakeresést lerövidítő, a találomra végzett alkatrészcseréket kizáró hibafeltárási háttérrel, az autó értéktartását javító, hamisíthatatlan e-szervizkönyv vezetésével szolgálják az ügyfeleket. Hanem transzparens működéssel is, a 2+3 éves garanciaidőn belül a Fix áras karbantartás keretében, később pedig a Ford Motorcraft szervizprogrammal.

BlueService, egész Európában

De bármilyen jó minőségűek is a Fordok, az autót érheti defekt, kifogyhat az üzemanyag és nagyritkán műszaki meghibásodás is adódhat, ami megszakítja az utazást. Ilyenkor segít a Ford BlueService, az a szolgáltatás, amely egész Európára kiterjedő védőernyőt húz a Ford-tulajdonosok és a márkát cégautóként használó ügyfelek fölé.

Az ingyenes országúti segélyszolgálat a márkaszervizben elvégeztetett kötelező karbantartásokkal újul meg és az időszaki szervizt követően egy évig érvényes, a következő szervizig.

A márkakereskedő hálózat a javítás idejére kedvező árú csereautókat kínál, ami haszonjárművekre is kiterjedhet. Hiszen az üzlet akkor sem áll meg, amíg a Transit- és a Tourneo-modellcsalád tagjai megkapják azt a törődést, ami garantálja kifogástalan működésüket, kilométerek százezrein át.

Sok múlik az autóhoz biztosított háttéren, főleg, ha gond adódik. A Ford segélyszolgálata a márkaszervizekben elvégzett kötelező karbantartásokkal megújul egy évre

Sok múlik az autóhoz biztosított háttéren, főleg, ha gond adódik. A Ford segélyszolgálata a márkaszervizekben elvégzett kötelező karbantartásokkal megújul egy évre

(+36)-1-7777-555

Bármilyen kérdés adódik, a válaszért elég egyetlen számot elmenteni a telefonba. A +36 1 7 777 555-öt hívva a Ford Assistance magyar nyelvű munkatársai segítenek a problémák megoldásában. Ugyanitt érhető el a márka értékesítési és szerviz ügyfélszolgálata, illetve a Ford Credit finanszírozó. A Ford célja, hogy nemcsak autói, teherjárművei minőségével és megbízhatóságával, de szolgáltatásai színvonalával is meggyőzze ügyfeleit: érdemes újra a Fordot választaniuk. (x)