Mitől csodálatos egy modern autó? Többek között attól, hogy nem kell az indítózás előtt előgyújtást állítgató, egy kézzel kuplungot cserélő, lézervágott injektort csukott szemmel feltanító fenoménnak lenni a használatához. A vezető rég nem uradalmi sofőr, akinek masinisztaként kellene uralnia a gépezetet.

Autószerviz: ahol nem öröm a meglepetés

Egészen addig tényleg nem muszáj ismerni az autó működését és felépítését, amíg valaki szervizbe nem viszi egy lehúzós műhelybe. A pechesen választó tulajdonos rejtett költségekkel és ködös magyarázatokkal teli aknamezőre lép, ahol a szaki az ígértnél sokszorta nagyobb összeget követel munkájáért, miközben a tandemszivattyú berágódó előtéttengelyéről és az egérszelep hűtésének elszállt nyomásszabályozójáról hadovál.

Ki segít, ha baj van az autóval? 1

A márkaszervizek diagnosztikai hátterével elkerülhető a sötétben tapogatózás és az alkatrészek felesleges cseréje, az ügyfél kontójára

A Ford egyik fő vállalása, hogy a márkaszervizei nemcsak a szakemberek állandó képzésével, a hibakeresést lerövidítő, a találomra végzett alkatrészcseréket kizáró hibafeltárási háttérrel, az autó értéktartását javító, hamisíthatatlan e-szervizkönyv vezetésével szolgálják az ügyfeleket. Hanem transzparens működéssel is, a 2+3 éves garanciaidőn belül a Fix áras karbantartás keretében, később pedig a Ford Motorcraft szervizprogrammal.

BlueService, egész Európában

De bármilyen jó minőségűek is a Fordok, az autót érheti defekt, kifogyhat az üzemanyag és nagyritkán műszaki meghibásodás is adódhat, ami megszakítja az utazást. Ilyenkor segít a Ford BlueService, az a szolgáltatás, amely egész Európára kiterjedő védőernyőt húz a Ford-tulajdonosok és a márkát cégautóként használó ügyfelek fölé.

Az ingyenes országúti segélyszolgálat a márkaszervizben elvégeztetett kötelező karbantartásokkal újul meg és az időszaki szervizt követően egy évig érvényes, a következő szervizig.

A márkakereskedő hálózat a javítás idejére kedvező árú csereautókat kínál, ami haszonjárművekre is kiterjedhet. Hiszen az üzlet akkor sem áll meg, amíg a Transit- és a Tourneo-modellcsalád tagjai megkapják azt a törődést, ami garantálja kifogástalan működésüket, kilométerek százezrein át.

Sok múlik az autóhoz biztosított háttéren, főleg, ha gond adódik. A Ford segélyszolgálata a márkaszervizekben elvégzett kötelező karbantartásokkal megújul egy évre

Sok múlik az autóhoz biztosított háttéren, főleg, ha gond adódik. A Ford segélyszolgálata a márkaszervizekben elvégzett kötelező karbantartásokkal megújul egy évre

(+36)-1-7777-555

Bármilyen kérdés adódik, a válaszért elég egyetlen számot elmenteni a telefonba. A +36 1 7 777 555-öt hívva a Ford Assistance magyar nyelvű munkatársai segítenek a problémák megoldásában. Ugyanitt érhető el a márka értékesítési és szerviz ügyfélszolgálata, illetve a Ford Credit finanszírozó. A Ford célja, hogy nemcsak autói, teherjárművei minőségével és megbízhatóságával, de szolgáltatásai színvonalával is meggyőzze ügyfeleit: érdemes újra a Fordot választaniuk. (x)