Hiánypótló könyv jelent meg magyarul a GPS technikáról. Szerzője, Gere Tamás neve ismerős lehet olvasóinknak, hiszen nekünk is mért sportmodellek tesztelésekor lassulásokat és fékutakat. Tamás a Budapesti Műszaki Egyetemen folytatott tanulmányait több új területtel kiegészítve a nagyközönség számára is érthetően leírva alkotta meg a GPS technika csúcsra járatva című könyvet. A kötet november 30-a éjfélig féláron, 1995 forintért előrendelhető.

Ferrarival boltba járni? 1

Gere Tamás (az utasülésen Hamar Balázs kollégánk mellett) épp a saját fejlesztésű műszerével mért lassulási értékeket elemzi a tököli reptéren. Egy Focus ST van soron

A könnyen érthető megfogalmazással, de magas igénnyel íródott könyv a technika kialakulásán és működésén túl 13 fejezeten keresztül számos felhasználási területet tárgyal. Ilyen például a járműves méréstechnika, emberek és állatok viselkedésének mérése, nyomkövetés és egyéb, a jövő autótechnikáját is érintő fejlesztések.

November 30-ig féláron, 1995 forintért megrendelhető a kötet, utána teljes árán

November 30-ig féláron, 1995 forintért megrendelhető a kötet, utána teljes árán

Részletesen bemutatásra kerül a sebesség- és pozíciómérés pontossága, ezenkívül pedig számos okostelefonos alkalmazást ismerhetünk meg, melyeknek nagy hasznát vehetjük a közúti közlekedés során. Ha kütyümániás vagy és érdekel a GPS világa, akkor ebben a könyvben sok újdonságot megtudhatsz erről a tudományágról. Ha élnél a lehetőséggel, erre a linkre kattintva rendelheted meg a könyvet, november 30-ig féláron 1995 forintért, utána teljes árán.