Egy férfi személygépkocsijával a 7359-es számú úton Csipkerek felől Csehimindszent irányába közlekedett 2016. augusztus 5-én, amikor eddig tisztázatlan körülmények között járművével lesodródott az úttestről és egy mezőgazdasági területre csapódott 19 óra 20 perc körül.

A baleset következtében a járműben utazók közül egy férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Ezen kívül az elsődleges orvosi vélemény szerint egy férfi súlyosan, három pedig könnyebben sérült. A Körmendi Rendőrkapitányság szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit. (MTI)

Csehimindszent, 2016. augusztus 5. Összeroncsolódott személyautó, amely elõzõleg lesodródott az útról és felborult Csehimindszent és Csipkerek között 2016. augusztus 5-én. Az autóban utazók közül egy férfi meghalt, egy férfi súlyosan, három pedig könnyebben megsérült. MTI Fotó: Varga György

Csehimindszent, 2016. augusztus 5.
Összeroncsolódott személyautó, amely elõzõleg lesodródott az útról és felborult Csehimindszent és Csipkerek között 2016. augusztus 5-én. Az autóban utazók közül egy férfi meghalt, egy férfi súlyosan, három pedig könnyebben megsérült.
MTI Fotó: Varga György